Jump to content
Sign in to follow this  
Scratch32

180sx electrical problem

Recommended Posts

Hey guys

My guage cluster in my 180sx stopped working the other day and yester while doing a u turn the car just died and now wont start.

The power windows and mirrors dont work now and i can't hear the fuel pump priming.

Fuel pump works when hardwired in

Ive checked all the fuses and they sem to be good.

I did find the red plug on the positive battery terminal was burnt out, so ive cut it off and connected it directly.

Any ideas? this is doing my head in

Share this post


Link to post
Share on other sites

Car fairly low? Might've rubbed through the loom that runs in the wheel arch dude

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was trying to change the globes in the back of my 180sx cluster and shorted out some wire, wasn't a fuse... I blew the cluster.

 

While the cluster wasn't working the car didn't start (no idea why not)

 

Bought new cluster and problem was solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Both comments have happened to me in the past. the cluster is know to fuse easily when your pulling it out or playing with the wired near them, and wheel arch has the loom running through and gets shredded when the wheels rub over them.

 

I would first check the loom in the arch as its the easiest thing to do

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×