Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'CORRECTION'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forums
    • General Automotive Chat
    • New Member Introductions!
    • Members Rides
    • Car Photoshoots
    • Motorsports
    • Event Coverage
  • Classifieds
    • Latest Parts from our Sponsors
    • Cars for Sale
    • Bikes for Sale
    • Parts for Sale
    • Stuff for Sale
    • Wanted to Buy
  • Sponsors Forums
    • Sponsor Forums
  • Technical & Support
    • Fabrication & Customisation
    • Car Audio & Electrical
    • Nissan Silvia (nissansilvia.com)
    • Nissan Skyline (skyline-gt.com)
    • Nissan GTR (gtroc.com)
    • Nissan 350z (350tuned.com)
    • Toyota (ttuned.com)
    • Mazda (mazdatuned.com)
    • Subaru (subituned.com.au)
    • Mitsubishi (evotuned.com)
    • Honda (hondatuned.com)
    • Euro (eurotuned.com.au)
    • 4WD Chat
    • Bikes
  • Lifestyle
    • General Off Topic Discussions
    • Sports Forum
    • Holidays & Travelling
    • Fitness Diet Bodybuilding
    • Tech & Gadgets
    • Computer & Video Games
    • Movies, Video & TV
    • Music
    • Girls ONLY chat
    • Jokes & Fun Stuff
    • Art, Graphics & Photography
    • Careers & Jobs
  • State forums
    • Australia - South Australia
    • Australia - Victoria
    • Australia - New South Wales
    • Australia - Queensland
    • Australia - Western Australia
    • Australia - ACT
    • Australia - Tasmania
    • Australia - Northern Territory
  • ADMIN & HELP
    • **WEBSITE HELP FORUM**

Calendars

  • Show All
  • Australia - National
  • Australia - QLD
  • Australia - NSW
  • Australia - VIC
  • Australia - ACT
  • Australia - TAS
  • Australia - SA
  • Australia - WA
  • Australia - NT
  • New Zealand
  • Japan - Asia
  • United States & Canada
  • United Kingdom
  • Europe
  • International

Found 1 result

  1. Hey guys so I recently purchased a speedo correction kit from humming bird I am having trouble wiring it,ground and 12 volt all sorted just the VSS wire...I am using the yellow with blue stripe wire to wire from the VSS to the speedo correction kit and the other half to the speedometer however nothing is happening Is that the right wire to use? or is it another wire,the speedo was working but was like 30kms off and reading slow and as soon as i cut that wire the speedo stops working so im presuming it was the right wire.. there was another wire yellow and green stripe and i think a yellow black if i remembered correctly car is a s13 nissan silvia sr20de,it was a auto previously but has been converted to manuel any help would be appreciated thanks
×