Jump to content

It's time to say THANKS! Are you a devoted NS/HT Member? If so click here for something special


Camera settings!? 

9 replies to this topic

#1 -**wHiStLe**-

  • Joined:02-November 06
  • Location:Australia VIC
  • Car:S15, R32, R33

Posted 09 January 2012 - 07:03 PM

Hey guys.
Have a dslr that I leant out to a mates sister for her 21st.
Got it back and she's f**ked with all the settings and now everything's blurry as shit!

Camera is a Nikon D40X.
Any help is greatly appreciated as I know sfa about cameras.

#2 Bangaladesh

  • Joined:26-November 07
  • Car:Silvia

Posted 09 January 2012 - 07:19 PM

Is it completely f**ked in all modes? Even auto modes?

#3 Siddr20

  • Joined:21-July 04
  • Location:Australia NSW
  • Car:Chaser JZX100

Posted 09 January 2012 - 07:52 PM

Can you return all the settings back to default?

Have you tried other modes? Like auto?

Is the lens set to manual?

Way to many variables to help you. Let us know what you have tried.

#4 -**wHiStLe**-

  • Joined:02-November 06
  • Location:Australia VIC
  • Car:S15, R32, R33

Posted 09 January 2012 - 08:18 PM

Yea it's on auto mode.
Well I'm pretty sure anyway.

Going through the photos, it comes up with info on the image ( it didn't before) and the shutter speed and such is different for all photos so I assume auto.
The values are a lot lower though I think.

#5 Phillip Green

  • Joined:02-January 12

Posted 16 January 2012 - 04:13 PM

I know this may seem a bit obvious but check the body see if its set to manual focus and also check the lense to see if its been moved to manual focus... also check the autofocus feild may be set to a certain point , try see if you can move it back to the center stuff like that .. also shutter speed may be on like 1 second haha

#6 -**wHiStLe**-

  • Joined:02-November 06
  • Location:Australia VIC
  • Car:S15, R32, R33

Posted 16 January 2012 - 05:34 PM

Ok I'll have to have a look because I have no idea about any of that haha

#7 Clubmanmc

  • Joined:06-July 04
  • Location:Australia QLD
  • Car:MX-5 Clubman one of 186 total production

Posted 24 January 2012 - 03:56 PM

get the book...

read it...

then post...

simple...

M

#8 -**wHiStLe**-

  • Joined:02-November 06
  • Location:Australia VIC
  • Car:S15, R32, R33

Posted 24 January 2012 - 04:33 PM

I am disappoint...

I was f**king around with the digital settings in the menu's,, wouldn't fix it, Trying to set everything back to default.
The girl I was seeing takes a photo and it's better.. turns out there's a mode switch on the top :|

#9 dazo 47

  • Joined:01-June 09
  • Location:Australia NSW
  • Car:93 180sx

Posted 24 January 2012 - 04:36 PM

....

Facepalm

#10 -**wHiStLe**-

  • Joined:02-November 06
  • Location:Australia VIC
  • Car:S15, R32, R33

Posted 24 January 2012 - 04:48 PM

Yeaaaaaa :(





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Common Links

  • About Us
  • Privacy Policy
  • User Agreement
  • Help & Support Forums
  • Advertise
  •  

    By your continued use of this site, you agree to follow all Rules & Guidelines and abide by the User Agreement outlined in our Terms & Conditions.

    Hardtuned Network is hosted by Sanity Technology

    Design, Site Management & Hotness provided by Loz.

    Big thanks to all our members and volunteers for making this network what it is today!