Jump to content


Engine wont start 

6 replies to this topic

#1 pulsarguy

  • Joined:19-August 07
  • Location:Australia SA
  • Car:90' 180sx

Posted 21 December 2008 - 03:37 PM

Hey guys just replaced the water pump on my E39A HH Galant Vr4, got everything put back together and the engine just refuses to start, cranks over till the cows come home but not starting, checked plugs, intake so far but ive got nothing! Any ideas would be greatly appriciated
Thanks Antony

#2 pulsarguy

  • Joined:19-August 07
  • Location:Australia SA
  • Car:90' 180sx

Posted 21 December 2008 - 05:47 PM

ok turns out timing is out, gettin it fixed 2moz

#3 pulsarguy

  • Joined:19-August 07
  • Location:Australia SA
  • Car:90' 180sx

Posted 23 December 2008 - 10:18 AM

Its up and running again B)

#4 pulsarguy

  • Joined:19-August 07
  • Location:Australia SA
  • Car:90' 180sx

Posted 25 December 2008 - 02:00 PM

Car is makin a weird noise wen running over 3500 and when i change gears =S

#5 VII GSR

  • Joined:25-August 04
  • Location:Australia WA
  • Car:EVOLUTION 7

Posted 26 December 2008 - 12:57 PM

Where is the noise comming from?

Since you mentioned "change gears"... Does your gearbox oil need changing or has it not been filled with the right amount?

#6 GIGOLO

  • Joined:21-April 03

Posted 08 December 2009 - 09:57 AM

did you find the problem?

#7 higginz92

  • Joined:14-February 10
  • Location:Australia ACT

Posted 11 April 2011 - 08:45 PM

check your fuel pump brooo





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users




dfp


Common Links

  • About Us
  • Privacy Policy
  • User Agreement
  • Help & Support Forums
  • Advertise
  •  

    By your continued use of this site, you agree to follow all Rules & Guidelines and abide by the User Agreement outlined in our Terms & Conditions.

    Hardtuned Network is hosted by Sanity Technology

    Design, Site Management & Hotness provided by Loz.

    Big thanks to all our members and volunteers for making this network what it is today!